• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Vijesti


OBAVJEŠTENJE

Pomorski muzej Crne Gore ovim putem obavještava javnost da u periodu od 05.08. do 11.08. nije imao putnih naloga što se može vidjeti iz priložene analitičke kartice.

Pomorski Muzej Crne Gore.doc

 
OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo javnost da Pomorski muzej Crne Gore u periodu od 26.07.-28.07. i od 01.08.-05.08. nije imao putnih naloga što se može vidjeti iz priloženih analitičkih kartica.


KARTICA.doc KARTICA 1.doc

 

 
OBAVJEŠTENJE

Obavještavamo javnost da u periodu od 12. do 17.07.2016. i od 18.07. do 22.07. nismo imali putne naloge, što se može vidjeti iz priloženih analitičkih kartica.


Šef računovodstva

Božana Biskupović


Pomorski Muzej Crne Gore 1.doc

Pomorski Muzej Crne Gore.doc

 

 
REPLIKE HLADNOG ORUŽJA OD V PRIJE NOVE ERE DO XVIII VIJEKA

Pomorski muzej Crne Gore organizuje izložbu "Replike hladnog oružja od V v.p.n.e. do XVIII vijeka, našeg sugrađanina Andrije Ramadanovića koja će se održati u Muzeju 25.02.2016. godine s početkom u 19 sati. O knjizi će govoriti mr Mileva Pejaković Vujošević- direktor, Andrija Ramadanović-autor i Ilija Mlinarević-kustos Pomorskog muzeja koji će izložbu otvoriti. Večer će voditi Dolores Fabijan, a u muzičkom djelu će učesvovati Ivana Starčević učenica II razreda ŠOSMO "Vida Matjan" na gitari.

 
TEHNIČKO-POMORSKA BAŠTINA CRNE GORE

25.09.2015. godine- Povodom obilježavanja Dana evropske baštine u Pomorskom muzeju Crne Gore-Kotor je otvorena izložba „Tehničko-pomorska baština Crne Gore“.

Izložbu je otvorio ministar kulture, gospodin Pavle Goranović.

U muzičkom dijelu je učestvovala prof. Milica Lalošević, operska pjevačica.

Organizatori izložbe su bili Ministarstvo kulture Crne Gore, Pomorski muzej Crne Gore-Kotor i Zbirka pomorskog nasljeđa-Porto Montenegro.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 4 of 7